top of page

BÀSQUET

La secció de bàsquet del Club Poliesportiu Santjoanenc es va fundar l'any 1977. El club va agafar l'embranzida dels equips escolars que hi havia a l'Escola Castanyer i d'aquesta manera els jugadors podien continuar jugant al poble. La pista de bàsquet del club va seguir sent la de l'escola fins a la inauguració del pavelló l'any 1983.

El bàsquet Santjoanenc disposa de dos grans títols, un Campionat de Catalunya de 3a categoria de l'any 2001 i un Campionat de Catalunya de Segona Catalana de l'any 2012. Aquest últim campionat va permetre l'ascens a Primera Catalana mantinguda durant sis temporades (2013-2018).

Actualment es disposa d'onze equips, de categoria Infantil fins a sènior, tant categories masculina com femenina. Existeix col·laboració amb l'Escola Castanyer en categories de minibàsquet.

Des de fa unes temporades, es juga amb els colors negre i blanc sota la denominació de CBGX Santjoanenc com a herència de la unió de diversos equips de la comarca.

 

Per tal de donar un pas endavant en la formació i tecnificació del club, a partir de la Temporada 2018-2019 s'ha creat la figura del Director Tècnic, designada a Enric Gussinyer, que s'encarrega de la filosofia de joc, tecnificació individual i suport tècnic als equips. 

Contacte per a noves incorporacionscbgxcps@gmail.com / 607335110 / Whatsapp 621204722 / oficina del C.P. Santjoanenc

 

Basquet cbgx.jpg
bottom of page