top of page

EXCURSIONISME

El Club està afiliat a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya).

Aquesta llicència cobreix les activitats de muntanya (btt, excursionisme, esquí, escalada...) i molts cops s'utilitza com a assegurança.

 

Pots consultar modalitats i preus: LLICENCIES FEEC 2024

 

Per a més informació o tramitació podeu contactar per correu electrònic a info@cpsantjoanenc.org o per Whatsapp al 621204722

Ancla 1

XVIII MARXA SANTJOANENCA

Recorregut 2024 fondo clar.jpg
CRÓNICA XVIII MARXA SANTJOANENCA

 

Divendres, 29 de Març de 2024

Ahir vàrem tenir un dia de molt vent, però la previsió per la marxa és de bon temps. El dia s’aixeca clar amb nuvolositat variable i estones de sol, temperatura agradable, als racons arrecerats inclús calor, a dalt el Prat de Vivers una mica d’aire.

Comptem amb una molt bona inscripció, 180 participants dels quals 33 amb ganes de fer-ho corrents i 147 caminants més tranquils. Els menys experimentats fan el recorregut curt i arriben aviat al final, entre 11 i 12 del migdia, els més tranquils de la llarga acaben entre les 13 h i les 14 h. Els voluntaris que treuen les senyalitzacions finalitzen poc abans de les 15 h.

Els comentaris han estat molt positius, tan per el marcatge del recorregut (hem afegit unes banderoles vermelles molt vistoses i recuperables per els propers anys) com per els serveis d’avituallament, han quedat moltes ganes de tornar l’any vinent.

bottom of page